Leave Your Message
010203
Модна женска облека 02
Модна женска облека03
0102
Модна женска облека
Прикажи повеќе производи
Модна женска облека 01

ЗА НАС

ЖОНГДА

За нас

SHANGHAI ZHONGDA WINCOME е основана во април, 2003 година, таа е компанија членка на zhongda Group Co., Ltd. една од најдобрите 500 компании во светот. Компанијата регистриран капитал од 182 милиони јуани, има речиси 400 вработени, има пет деловни оддели, 12 меѓународни трговски подружници, една меѓународна компанија за транспорт на товар и една подружница во Хонг Конг.

НАУЧИ ПОВЕЌЕjiantou12qb
Абу153
1592 година
Години
Основана во
4
+
различни фабрики
23850
+
м2
Површина на подот на фабриката
1580 година
+
вработените

за децата ВЕСТИ

Сфатете информации од прва рака

ПАРТНЕР