Leave Your Message
010203
Moda për meshkuj 01
Moda për meshkuj02
0102
Moda për meshkuj 03
Veshje për femra në modë 02
Veshje për femra në modë03
0102
Veshje për femra në modë
Shiko më shumë produkte
Veshje për femra në modë 01

PËR NE

ZHONGDA

Rreth Nesh

SHANGHAI ZHONGDA WINCOME është themeluar në prill 2003, është një kompani anëtare e zhongda group Co., Ltd. një nga 500 kompanitë më të mira në botë. Kapitali i regjistruar i kompanisë prej 182 milionë juanë, ka gati 400 punonjës, ka pesë departamente biznesi, 12 filiale tregtare ndërkombëtare, një kompani ndërkombëtare të transportit të mallrave dhe një degë në Hong Kong.

MËSO MË SHUMËjiantou12qb
Abou153
1592
vite
E themeluar në
4
+
fabrika të ndryshme
23850
+
m2
Sipërfaqja e dyshemesë së fabrikës
1580
+
punonjësit

për fëmijët LAJME

Kuptoni informacionin e dorës së parë

PARTNER